Carolilly univerzalna torbica za novčiće, za odrasle Kid Patchwork Color Torba za rame Decor Messenger pokloni
  • Nedavno

Carolilly univerzalna torbica za novčiće, za odrasle Kid Patchwork Color Torba za rame Decor Messenger

KM 1.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Univerzalna torbica za novčiće, za odrasle kičine leptir patchwork bolovni torba na rame Multifunkcionalni ukras Messenger paket
Prijateljski savjeti :
. Molimo ljubazno dopustite razliku od 2-3% prema ručnom mjerenju. Molimo provjerite mjernu kartu pre nego što kupite predmet. (1 inč = 2,54 cm). Imajte na umu da bi mala razlika u boji trebala biti prihvatljiva zbog svjetla i ekrana. Specifikacije :
. Materijal : silikon
. Boja : Višebojna stranica. Veličina : 21 * 15 * 3 cm / 8,27 * 5,91 * 1,18 "
. Uzorak : leptir
. Spol : žena / djevojka
. Tip torbe : Torba : Torba
. problem što je brže moguće. Materijal : izrađen od visokokvalitetnog silikagela koji se može dugo koristiti. Boja je svijetla i ne blijedi, i neće mijenjati boju nakon dugoročne upotrebe . Karakteristike : Patchwork Dizajn boje spoljašnje boje, s izvrsnim hardverskim dodacima, dijagonalnim stilom, pogodan za djevojčice svih uzrasta . prigoda : zanimljive torbe su pogodne za razne sezone i prigode, a novčana sezona pogodna za svakodnevnu, zabavu, školu, putovanja ili Bilo koji drugi prigode . Njega : Torba je jarko obojena i ima poseban oblik. Svjetlosne mrlje možete obrisati vlažnom krpom, nemojte koristiti uređaj za čišćenje . Sadržaj paketa : 1 * Torbica za žene.