GPOTY elastična vjeverica pregrada, proljetni metal viseći proljetni metalni uređaj koji se pruža proljetni zavojni uređaj protiv vjeverice sprječavajući jesti vjeveri za vjevericu za vjevericu, crna
  • Nedavno

GPOTY elastična vjeverica pregrada, proljetni metal viseći proljetni metalni uređaj koji se pruža proljetni

KM 7.09

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Detaljan opis : Marka : GPOTY
Naziv proizvoda : Profesionalni provirci za vjeverice < BR /> Materijal : metalni promjer : 58-60mm
Visina : oko 48-50mm
boja (neobavezno) : crna, srebrna dijelovi Lista : 3 × Profesionalni provirci Napomene : 1Ot mogu biti neznatne razlike između slike i stvarne boje robe. Potrudit ćemo se da vam pokažemo tačnu boju.
Ostavite neznatnu promjenu dimenzije zbog ručnog mjerenja.
[Dobar metalni materijal] Naša proljeća otporna na vjeverice izrađena je od premium metala, koja ima dobro Metalna tekstura i vrlo čvrst za upotrebu. To je otporan na hrđu i može se koristiti duže vrijeme . [elastično opruga] Ovaj proizvod ima vrlo dobru elastičnost i može se ispružiti do određene dužine kako bi se spriječilo da se vjeverice približavaju hrani. Lako je objesiti nijedne kuke . [Sprečite uređaj za jelo vjeverice] kada vjeverica pokušava ukrasti hranu, proljeće se može kontinuirano protezati kako bi se spriječilo da vjeverica na vrhu da ukrade hranu . [savršene veličine] Vanjski promjer proizvoda je 58-60 mm; Visina je oko 48-50 mm. Vey je siguran i izdržljiv za upotrebu izvana . [nakon prodaje] Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo kontaktirajte nas, naš servisni tim će vam pružiti profesionalnu i zadovoljavajuću uslugu.