Zavjesa za zavjesu MUTE klizači Fleksibilni remenici Pribor za zavjese
  • Nedavno

Zavjesa za zavjesu MUTE klizači Fleksibilni remenici Pribor za zavjese

KM 1.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Molimo Vas, primijetito da ovaj artikal prodaje prodavači trećih strana iz Joybuy Marketplace
. Još uvijek tražite neke praktične remenice za zavjese, ako je odgovor da, tada je vaša pretraga ovdje. To je zato što naš proizvod može zadovoljiti vašu potrebu. Usvojen premium PE i materijala od nehrđajućeg čelika, to je praktično i izdržljivo za dugotrajnu upotrebu. Snažna otpornost na abraziju i dobar efekt smanjenja buke, pogodan za kućnu i uredsku upotrebu. funkcije
. -Materijal : PE, nehrđajući čelik
. - dobar materijal i fina izrada mogu osigurati njenu izdržljivost i praktičnost. - tihi rolni trkač, ove kuke će napraviti najmanje buku dok povučete zavjese. - višenamjenski, savršen za zavjese, zavjese, čista, valenosti, tuš za tuširanje. - tihi rolni trkač, ove kuke će učiniti najmanje buke dok povučete zavjese. - Nakon dobrog procesa, tekstura je dobra, a može se koristiti sa mirom.
Dobar materijal i fina izrada mogu osigurati svoju izdržljivost i zavjese za izdržljivost Glider za trenerke, staza za zavjese, zavjesa za zavjese, valjci za zavjese, remen za zavjese. Tihi rolni trkač, ove kuke će učiniti najmanje buke dok povučete zavjese.