Disney Mickey Mouse Tata Kuća za odmor - Pomiješana majica s kratkim rukavima za odrasle - prilagođeni-denim snijeg Heather
  • Nedavno

Disney Mickey Mouse Tata Kuća za odmor - Pomiješana majica s kratkim rukavima za odrasle - prilagođeni-denim

KM 0.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Službena disney roba - Disney Holiday Mickey Mouse majica za žene, muškarce, dječake i djevojke, pripremite se za obiteljski disney parkovi s odgovarajućim majicama za odmor Ovaj svečani dizajn sadrži ikonu Mickey Mouse u crvenom bivolu koji se karira sa kravatom Holly Bow, a "tata" napisana preko prednje strane. Da li želite da stvorite nezaboravne fotografije porodične odmore za Božić ili želite da uđete dodatnu magiju na svoje sljedeće putovanje, ove podudarajuće teberse će sve oduševiti. Ostali stilovi uključuju mamu, brata, sestru, sina, kćer, ujače, tetku, djed, baku, rođak, nećakinju i nećak; svaki se prodaje zasebno.
Dostupno u majici za odrasle i djecu, premium majica, dugih rukava i kapuljača.
magija u detaljima. Kapice i ramena šavovi za izdržljivost. Ruka sa dva iglama i dna se neće oduzeti. 5/8 "Klintni ovratnik. Gole potrepštine. 65% poliester / 35% pamuk. Uvezeno isporučuje nije dostupno za ovaj artikal. Ovaj se ne može isporučiti međunarodno ili izvan 50 Sjedinjenih Država. To se može otpremiti samo na fizička adresa, a ne na P. Box, APO ili FPO adresu. Molimo vas da dopustite 2-3 tjedna za isporuku . Svaka narudžba se štampa po kupovini i razmatranja prilagođenim. Zbog jedinstvene prirode ovih predmeta, prilagođeni predmeti se ne mogu vratiti ili zamijenjeni ako nije oštećen ili neispravan.