Foto album Meka krpa Foto album Prva godina Memorija Foto album Baby Tuš Novorođenčad Dječji dječji
  • Nedavno

Foto album Meka krpa Foto album Prva godina Memorija Foto album Baby Tuš Novorođenčad Dječji dječji

KM 1.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Foto album Meka platna Foto album Prva godina Pamrt Photo Album Baby Tuš Novorođenče Dječje dijete Hold FOOT :
Premium materijali Ovaj mekani personalizirani foto album izrađen od dječije tkanine, slatki obrasci pokrovitelja neće blediti Jasni foto slotovi unutra su glatki i bez mirisa. Neether je dizajniran za bebe da žvaču. Dobro bočno šivanje, izdržljivo i jednostavno za brisanje čisto.
Ovaj obožavani foto album za bebe posebno je dizajniran za pohranu fotografija beba, porodice, rođaka i najbližih prijatelja. Fotografije i dečja ogledala mogu podstaći maštu i radoznalost djece i promovirati rani razvoj mozga. Površina i rubovi porodičnog albuma su umotani u meku krpu, što je vrlo za bebu. Mekani albumi fotografija su sjajni za nastavu beba o porodici.
Savršena veličina Ovaj mali album za bebe savršen za bebe malu ruku. Sadrži do 17 slika 4x6 inča. Clear Photo džepovi mogu pokazati izvornu definiciju fotografije i zaštititi fotografiju s bebe Fotografija se neće zalijepiti u jednostavan način da se unese ili izvadi. Zvezdana kuka se lijepo pričvršćuje na krevetić, bacanje, kolica, teretane, baš itd. "Savršeni poklon jedinstven poklon za tušem za bebe, rođendan i božić. Kakvo zabavno i smisleno promovirati učenje jezika, zabilježite dječju divno vrijeme i njeguju sposobnost bebe.