Komplet za igle za igle za božićne privjeske DIY vunene sestre za igalu
  • Nedavno

Komplet za igle za igle za božićne privjeske DIY vunene sestre za igalu

KM 9.99

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Opis
Izrađen od visokokvalitetnog materijala, sigurnog i izdržljivog za upotrebu, djeca, dječji prijatelji, kože, dugi vijek trajanja. Pljeskatih freent xmas privjesak za lutke je vrlo pogodan za osjećanje igle. Možete napraviti lijepe zanate lutke kao što želite, domaći ukrasi su pokloni za prijatelje, smisleniji. funkcije
. -Kolor : crvena
. -Materijal : vuna
. - dobit ćete dovoljno setova alata za ispunjavanje svojih DIY zahtjeva. - Možete uživati ​​u DIY zanata sa porodicom i prijateljima za zabavniju. - Pogodno za vunenu filc, prekrivanje igle i drugi zanatski projekt. - DIY gotov proizvod može se koristiti kao ukras doma ili mali pokloni. - Napravite se privjesak za životinje za životinje za ukrašavanje i uljepšavanje.
Lista pakiranja : 1 x Set privjeskih materijala koji ćete dobiti dovoljno alata za susret sa svojim DIY-om zahtjeve . Možete uživati ​​u DIY zanatskim sa porodicom i prijateljima za više zabavnija. Pogodno za vunenu filc, prekrivanje igle i drugi zanatski projekat . DIY gotov proizvod može se koristiti kao ukras za kućne ili male darove. Privjesak za lutke za životinje u diskutiju za ukrašavanje i uljepšavanje.