Toddler set silikonske posude za hranjenje sa usisnim pločama sa usisnim kašikom i vilicom za bebu i mališane, silikone BPA-ekirane mikrovalne perike
  • Nedavno

Toddler set silikonske posude za hranjenje sa usisnim pločama sa usisnim kašikom i vilicom za bebu i

KM 3.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Popis dijelova :
1 x posuda
1 x ploča
1 x kašika
1 x viljuška
1 x bib
Istakni opis : < BR /> [5 komada set za hranjenje] Naš novorođenčad set uključuje zdjelu i ploču sa usisnim čašicom, kašikom i vilicom, a vilica, a vilica sa hvatačem hrane Set je savršen za učenje za bebe za samouhranjenost.
[Silikon [Silicijum hrane] Naši proizvodi su izrađeni od silikona od hrane. Ovjereni su bez BPA, olova i ftalata, koji su sigurni za bebe koje treba koristiti.
[Mikrovalna pećnica i perilica suđa] Naši proizvodi su mikrovalni sef i mogu izdržati temperature do 220 ° C. Sigurno možete zagrijati hranu svog djeteta i lako ga očistiti stavljanjem svega u perilicu posuđa.
[Dizajn za djecu] Naši proizvodi su pogodni za djecu. Naši bibsi dizajnirani su s kaiševima mekih vrata koji su lako podesivi kako bi zadovoljili potrebe vašeg djeteta. Kašika i vilica su odlični alati za pomoć kojim se pomažu da se hraneju, oni su mekani i nemaju tvrde ivice da povrijede usta bebe. Usisne čaše imaju zasebne presjeke da bi se hrana zadrzila, a usisne čaše imaju zaobljeni vrh za jednostavno lupanje.
[Nakon prodaje] Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo kontaktirajte nas, naš servisni tim pružit će vam profesionalnu i zadovoljavajuću uslugu.