Farfi u multifunkcijskoj USB tipu C TF adapter za čitač kartica za IOS Android telefon
  • Nedavno

Farfi u multifunkcijskoj USB tipu C TF adapter za čitač kartica za IOS Android telefon

KM 8.99

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Specifikacije :
Kompatibilan sa USB 2.0, za i OS / Android telefon kao za Samsung / Sony / HTC i telefon sa tipom C sučeljem. EKSPENCIJA VANJSKOM MEMIME za uređaj, jedinstvenu metodu za sinkronizaciju podataka za gotovo bilo koji digitalni uređaj. Encrype sinhronizovana datoteka kako biste izbjegli bilo kakve informacije izloženosti. Izvršite besplatnu informaciju View and Mangement u pogonu uređaja direktno. Preglednik dokumenata za sve glavne formate datoteka. Naziv predmeta : TF čitač kartica
. Materijal : ABS + elektronički dijelovi
. Značajke : male veličine, multifunkcijske, korisne
. Dužina : 2,25 ", širina : 1,57 " (približno)
. Napomene :
. Zbog razlike u svjetlu i zaslonu, boja predmeta može biti malo drugačija od slika. Molimo, molimo molimo da se razlikuje razlika za dimenziju zbog različitih ručnih mjerenja. Paket uključuje :
. 1 x TF čitač kartica Kompatibilan je s USB 2.0, za i OS / Android telefon kao za Samsung / Sony / HTC i telefon sa tipom C sučeljem . Vanjska memorija za uređaj, jedinstvena metoda za sinkroniziranje podataka za gotovo bilo koji digitalni uređaj . Encrype sinhronizovana datoteka Da biste izbjegli bilo kakve informacije Izložite.