Smiješan novitet pletene životinjske krokodile čarape za žene muškarci djeca božićne guste pletene čarape za toplo životinjske površine
  • Nedavno

Smiješan novitet pletene životinjske krokodile čarape za žene muškarci djeca božićne guste pletene čarape

KM 2.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Muškarci Žene Zimske čarape plete Topla 3 D noviteta Životinjska široka usta čarapa za čarape odjeće Zimske tople čarape mogu se koristiti kao pokloni za rođendan, Dan zahvalnosti i Božić porodici i prijatelji da izraze vašu njegu i ljubav. Pogodno za većinu prilika, poput ureda, zabava, vikenda, praznika, fitnes, slobodno vrijeme itd. Specifikacije :
. Materijal : vuna
. Sezona : zima
. Spol : žene muškarci
. Prilika : dnevno
. Stil : Moda
. Uzorak : životinjska štampa
. Sadržaj paketa :
. 1 par * čarape
. Napomena :
. Može biti odstupanja od 1-2 cm u različitim veličinama, lokacijama i protezama tkanina. Grafikon veličine je samo za referencu; Možda postoji malo razlike sa onim što dobijete. Boja može biti svjetlija ili tamnija zbog različitog računara. Obećanje :
. Ako proizvod ima kvalitetne probleme, slobodno nas kontaktirajte, pomoći ćemo vam da riješite problem što je brže moguće.
Mekani materijal : muške i ženske novnoj čarape izrađene su od vune, mekih i prilagođenih kože, Dobra udobnost i performanse. Udobnost : Smiješne pletene zimske čarape dizajnirane su tako da vam donose krajnju udobnost, tako da ih možete nositi cijeli dan, a da vam ne bi izazvali nikakvu iritaciju ili nelagodu na noge.