Sprifallbaby ženske satenske kose klizave elegantne cvijeće kose kravate elastične škljove za kosu za dame
  • Nedavno

Sprifallbaby ženske satenske kose klizave elegantne cvijeće kose kravate elastične škljove za kosu za

KM 1.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Žene satenske kose klizave elegantne cvijeće kose kravate elastične škljove za kosu za dame
Značajke :
. - Lako se proteže, pružajući solidno čekanje kada u pokretu. - Visoka elastičnost, takođe slatka kao narukvica. - Odlična zatezna čvrstoća i otpornost na abraziju. Lako zalaska vlastiti frizura. Specifikacija :
. Materijal : saten
. Veličina : 24cm / 9,45inch
. Boja : višebojna
. Primjenjiv spol : žensko
. Napomena : Mali dijelovi ako su odvojeni mogu uzrokovati opasnost od gušenja. Potreban je nadzor odraslih. 1 x kravata za kosu
. Ako proizvod ima bilo kakvih problema sa kvalitetom, slobodno nas kontaktirajte, pomoći ćemo vam da problem riješite što je brže moguće. Materijal : Naše klizice za kosu izrađene su od visokokvalitetnog satenskog, mekog i glatkog, rastezljivog, nije lako isključiti ili postati labave. Odgovara za tanku i gustu kosu. Dizajn : Velike cvjetne veze, stilski i elegantni, dodajte dodir šarma i vitalnosti u svakodnevnu odjeću. To je takođe simpatični kostimov dodatak na zglobu. Dodajte nagoveštaj prekrasne boje na vaš izgled. Poklon : savršen za oblačenje konjskih repa, dovršavanjem dnevne frizure i boju kose. Velike oštrice za žene lijepi su poklon za vašu porodicu i prijatelje. Pogodno : svilenkasta cvijeća, pogodna za dnevne scene, poput upoznavanja, kupovine, joge, kancelarije, vjenčanja, zabave, ceremonije, rođendana, banketa i drugih prilika.