FAN FANEDNIN DUAL-DUGA DUGO ISOLOVANJA LEALOVANJA ČUVANJE ručak Bo Cooler Bag Torba za rame za muškarce Žene Vanjski kamp Piknik
  • Nedavno

FAN FANEDNIN DUAL-DUGA DUGO ISOLOVANJA LEALOVANJA ČUVANJE ručak Bo Cooler Bag Torba za rame za muškarce

KM 16.64

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Imajte na umu, ovaj predmet se brodi od međunarodnog prodavca Očekivana isporuka je 10-15 dana. Ova hladnjaka izgrađena je sa 2 odjeljka za odvajanje hrane od pića. Izrađen je od premium oksfordske tkanine i debelog obloga od pjene kako bi se osigurala dobra izolacija. S mekom ručkom i uklonjivom podesivom remenom za ramena, možete nositi torbu kao torbu za tote ili ramena. Pogodan je za kampiranje, biciklizam, roštilj, izletište i druge aktivnosti na otvorenom. Karakteristike :
. Dizajn dual-palube pomaže pakiranje hladnih pića i vruće hrane odvojeno, sa odjeljkom za suhu hranu, a donji odjeljak za hladna pića. Napravljeno od viseće oksfordske krpe, vodootpornog i dugotrajnog. Debela pjenasta podloga osigurava dobru izolaciju kako bi hrana zadržela hladnoću i piće. Vodootporni Eva obloge donjeg odjeljka je nepropusan i otporan na mrlje, jednostavan za. Široko otvaranje sa dvostrukim zatvaračem patent zatvarača olakšava učitavanje i istovaranje hrane / pića. Prednji džep sa zatvaračem omogućava jednostavan pristup vašem mobilnom telefonu, pribor za jelo ili druge male predmete. Udobna ručka i uklonjivi podesivi naramenici nude prikladne opcije nošenja. Pogodno za kampiranje, biciklizam, planinarenje, roštilj, piknik, plažu, putovanja i druge aktivnosti na otvorenom.