Zaštitna zaštitna odjeća otporna na prašinu otporna na radnu odjeću ČEKLJUČITE zaštitu zaštitne površine poliesterskih statičkih otpornih na prašinu otporne na prašinu otporne na radnu odjeću za radionicu SMT
  • Nedavno

Zaštitna zaštitna odjeća otporna na prašinu otporna na radnu odjeću ČEKLJUČITE zaštitu zaštitne površine

KM 2.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Zaštitna zaštitna odjeća otporna na prašinu čestice zaštitne površine zaštitne površine poliestera otporne na prašinu otporne na prašinu otporne na radnu odjeću za SMT radionicu :
Vrsta predmeta : zaštitni covers
Materijal : poliester Lista paketa :
1 x otporna na prašinu Napomena : < br /> 1 Naša je odjeća azijska veličina, manja od SAD-a i Europe. Pažljivo provjerite veličinu prije kupovine. Statički otporan premaz : svojstveno ESD premaz idealan je za okruženja u kojima je potreban statički otporan na umu, dizajniran i udobnost na umu. Primjena : koristi se u radionici za SMT, ESD, mikroelektronika, optoelektronika, bioinžinjering, hrana, nafta, petrohemijski, hemijski, rudnik uglja i druge industrije i industrije sa visokim zahtjevima za čistoću. Stil ovratnika stalka : Ova otporna na prašinu koristi se u obliku stalka na ovratniku za udobno uklapanje i pogodno za mnoga različita radna mjesta.