Swint Swing Viseći ukras na otvorenom Viseći ukras
  • Nedavno

Swint Swing Viseći ukras na otvorenom Viseći ukras

KM 0.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Opis
Ovo je viseći ukras za ljuljanje, koji je dobro izrađen od vrhunskog materijala smole, izdržljiv za dugoročno za upotrebu. Donijet će vam puno radosti kada se vise u vašem vrtu. Žive životinje su kreativne i zanimljive, s dobrim ukrasnim efektima. funkcije
. -Kolor : zeleni
. -Materijal : smola
. -Size : O 16. - Lagana težina, jednostavna za prevoz, prenosivi viseći ukras i čuvanje. - Viseći ukras izrađen je od visokokvalitetnog materijala sa odličnom teksturom. - Jedinstvena, zanimljiva, realna, atraktivna i privlačna, čini vaš vrt pun vitalnosti. - Ovaj ukras za dizajn posebnog stila može pustiti vaš vrt da izgleda šarmantno. - Proizvod posvećuje pažnju na detalje, a ivice su glatke kako bi se osigurala sigurnost.
Privjesak za pakiranje : 1 x Privjesak svjetla, jednostavna za nošenje, prenosivi viseći ukras i trgovina. Viseći ukras izrađen je od visokokvalitetnog materijala sa odličnom teksturom . jedinstvenim, zanimljivim , realistično, privlačno i privlačno, čini vaš vrt pun vitalnosti. Ovaj poseban ukras dizajna može pustiti vaš vrt da izgleda šarmantno. Proizvod posvećuje pažnju na detalje, a ivice su glatke za sigurnost.