Plitting Skladištenje Crochet Skladištenje Tote Crochet Torba za skladištenje vune Višenamjenska kukičana pletena pređa TOTE CRAFT SIFTING SIGINALY
  • Nedavno

Plitting Skladištenje Crochet Skladištenje Tote Crochet Torba za skladištenje vune Višenamjenska kukičana

KM 2.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Kukiljenje za skladištenje kukičasta torbica torba vune višenamjenska kukičana pletena prediva TOTE Craft Pribor za šivanje Vrsta predmeta : Skladištenje vune : Skladištenje za dom i putovanja Mnogo prostora može primiti različite boje pređe, kukičane kuke, priručnika i drugih malih dodataka. Ovo je odličan poklon za ljude koji vole kukicanje, pletenje ili izlete automobilom ili društvenim okupljanjem na putu.
Boja : plavi listovi
Veličina : cca.9in
18cm / 7.1in lista paketa :
1 x torba za pohranu
koristi inovativni i čvrst dizajn omogućava Više načina za spremanje svih pletenih proizvoda. Izdržljiv vanjski sloj i dobro napunjena unutrašnjost osiguravaju da je izdržljivost za jednostavno razvrstavanje i skladištenje. Izrađena od izdržljive i jake tkanine, vode koja se lako čiste, lagani i prenosivi dizajn za jednostavno nošenje, može pohraniti različite Kuke za kukice kao što su kukica od aluminija, ergonomska kukičana kuka, kukica od bambusa kukica i kukičane kuke od nehrđajućeg čelika.