Odobreni stadion Clear Bag, bistro, torba na ramenu Crossbody Messenger s podesivim kaišem za koncerte, sportske događaje
  • Nedavno

Odobreni stadion Clear Bag, bistro, torba na ramenu Crossbody Messenger s podesivim kaišem za koncerte,

KM 6.29

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Naša jasna torba za stadion izrađena je od teških prozirnih PVC materijala, a svi šavovi su ojačani dvostrukim ubodima zbog kojih se izbjegavaju da se suze i drže teške opterećenja za nogometne igre! Izvrsno za upotrebu na stadionima, koncertima i aerodromima Brzo pristupite putovnici i drugim važnim putopisima putovanja.
Specifikacije :
Materijal : PVC Materijal
Uzorak : A / B / C / D
Veličina : Veličina kao što je prikazano Izdržljiviji i čvrst : Naša jasna torba za stadion izrađena je od teških prozirnih PVC materijala, a svi šavovi su ojačani dvostrukim ubodima zbog kojih ih izbjegavaju da se ubrzaju i drže teške opterećenja lako. Udobno i funkcionalno : Ispunite ga svojim bitnim predmetima i vidjet ćete se s jednim pogledom da li imate sve što vam treba. Staduim aproved : Ovo su savršene čiste torbe za fudbalske igre! Izvrsno za upotrebu na stadionima, koncertima i aerodromima. Brzo pristupite putovnici i drugim važnim putopisima. Značajke : remen za rezanje za ruke bez ruku u pokretu; širi se sa 26 "do 50"; Prostrani prednji džep za još lakše shvatanje i prednji poklopac koji je čvršći i bolji je oblik svog oblika; i dva bočna mreža mreža za jednostavnu hidrataciju u pokretu. Odlično za vaše prijatelje : Da li za vaše najbolje prijatelje, koji je strastveni sportovi i ne propuštaju jednu hokejsku ili nogometnu utakmicu ili za vaš značajan drugi koji voli putovati širom svijeta.