BABY Tuš poklon za brtvljenje naljepnice za samoljepljivu naljepnicu
  • Nedavno

BABY Tuš poklon za brtvljenje naljepnice za samoljepljivu naljepnicu

KM 6.47

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Opis
Ova naljepnica za brtvljenje izrađena je od dobrog materijala, ima dobre ljepljivosti, jednostavno je pričvršćivanje i uklanjanje, može čvrsto držati brtvu poklona, ​​a istovremeno igrati dobru ukrasnu ulogu, čineći su poklon pakiranje, čineći da vam poklon pakiranje čineći izvrsnim i ljepšim. funkcije
. - Boja : kao što je prikazano
. - materijal : pvc
. - Veličina : 38. - Cvjetni uzorak je lijepo dizajniran i savršeno ukrašava vašu poklon ambalažu. - Postoji mnogo različitih stilova i obrazaca, a broj je velik da bi se zadovoljilo vaše velike potrebe. - Nije samo pogodan kao zaptivna naljepnica za poklon pakovanje, ali i kao zaptivačka naljepnica za kolače, kekse, bombone i druge pečene hrane. - Samoljepljiva naljepnica lako se drži i uklanja bez napuštanja tragova. - Dok ukrašavate vrećicu za pakiranje, ona se također čvrsto pridržava brtve.
Cvjetni uzorak je lijepo dizajniran i savršeno ukrašava vašu poklon pakovanje . Postoji mnogo različitih stilova i obrazaca, a broj je velik da zadovolji vaše velike potrebe . nije samo pogodan kao zaptivna naljepnica za poklon pakiranje , ali kao i zaptivna naljepnica za kolače, kekse, bombine i druge pečene hrane .