Mini hladnjak igračka mašta prostor svijetle živopisne boje dječji hladnjak za ulogu igrati roditelj-dječja igra pretvaraj
  • Nedavno

Mini hladnjak igračka mašta prostor svijetle živopisne boje dječji hladnjak za ulogu igrati roditelj-dječja

KM 4.84

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Mini hladnjak igračka mašta svijetla žive boje Dječji hladnjak za ulogu Play Roditelj-Child Game Pretredy Play Specifikacija :
Opis :
ovu malenu Frižider ima vrata koja se otvara i zatvara se lako Hladnjak je prilično prostran za skladištenje predmeta za igračke. Vaša djeca će se voljeti igrati sa ovim zabavnim igračkama. Oni su zanimljivi i slatki. Ne samo da to može bogata mašta, ali može se poboljšati i operativno. Zaista je sjajan poklon za djecu.
Karakteristike :
Svijetle živopisne boje sa ABS plastičnim, nesustvovnim i bez ukusom, okolišnim, bezdušnim i izdržljiv. Svjetlo se uključuje kada su vrata otvorena. Oba vrata i ladica mogu biti otvoreni i zatvoreni. Pružiti priliku za vas ili drugu djecu koja će biti uključena i graditi društvene vještine. Za uzgoj djece manipulativne sposobnosti i obogaćivanje prostora mašte, poboljšati interes za obavljanje poslovnih poslova. Savršen poklon za rendy play, igra uloga, igrati i dječja igra itd.
specifikacije :
:
Materijal : plastika - boja : 1 x AA baterija nije uključena
Veličina proizvoda : cca. 7,5 x 6 x 12cm / 3,0 x 2,4 x 4,7 inča - Težina paketa : cca. 125g
Paket uključuje :
1 x mini hladnjak
Napomena : 1. Molimo vas da dozvolite grešku 1-2 cm zbog ručnog mjerenja i provjerite da ne smetate prije naručivanja .