Stud naušnice za cvijeće za cvijeće Rhinestone Flower Stud minđuše za žene tinejdžerske djevojke
  • Nedavno

Stud naušnice za cvijeće za cvijeće Rhinestone Flower Stud minđuše za žene tinejdžerske djevojke

KM 5.50

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Opis
Stud Flower Minđuše za žene mogu dati prekrasan utisak samo nošenjem njih. Izvrsni dizajn vam donosi jedinstveni estetski osjećaj, što je impresivno. Učinite vas posebnim i atraktivnijim u gomili. Mogli biste ga dati kao poklon za važnu na rođendan, Božić, godišnjicu itd. funkcije
. -Kolor : Kao što je prikazano
. -Materijal : legura, rhinestone
.40cm / 0,59x0,55x0,55in
. - Stud minđuše su kompaktna i mini, lagana težina za nošenje, mogu se primijeniti kao osjetljiv ukras za žene za žene. - Naušnice izjave su napravljene od legure, okrivljenih od strane Rhinestone-a, osjetljivim sa dužom izgledom, neće lako izblijediti. - Oblik cvijeća i naišnice za rezanje, male i osjetljive, jednostavne i velikodušne, modne i slatke. - Prekrasne naušnice sa savršenim kao sjajni poklon za rođendan, godišnjica poklona, ​​poklon diplomskih diplomskih, dar majke, itd. - Naušnice cvijeća su šarmantne, noseći ih će vas natjerati da izgledate ljepše i elegantnije.
naušnice su kompaktne i mini, lagane težine za nošenje, mogu se primijeniti kao osjetljiv ukras za žene za žene . Naušnice izjave izrađene su od legura, okrivljenih od sjajnih izgleda, neće biti lako FADE. šarmantni su, noseći ih natjerati da izgledate ljepšim i elegantnim.