Atopoleler reljefne kotrljajuće igle ugravirano drveni valjak za kotrljanje tijesta sa cvijećem uzorka za pečenje reljefnih kolačića
  • Nedavno

Atopoleler reljefne kotrljajuće igle ugravirano drveni valjak za kotrljanje tijesta sa cvijećem uzorka

KM 1.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Detaljan opis : Materijal : arbor
Veličina :
cvjetni loza uzorak : 35 x 4,5 x 4,5 cm
Rose cvjetni uzorak : 36 x 4,5 x 4,5 cm
Stil (opcionalno) : cvjetni vino vinograd, uzorak cvijeta ruže Napomene :
1 Ue do razlike između različitih monitora, slika možda ne odražava stvarnu boju predmeta.Pregledajte laganu razliku dimenzije zbog različitih ručnih mjerenja. Hvala na razumijevanju. Popis dijelova :
1 x Pin za valjanje
Koristite visokokvalitetnu sjenicu, bez boje, bez voska, bez voska, bez Dugoročna upotreba, otporan na vlagu, jednostavan za čišćenje, potrebno je očistiti samo pod tekućom vodom i osušiti se u zraku . I odrasli i djeca mogu ga koristiti, što može povećati radost ručnog rada, povećati interakciju sa članovima porodice , a njeguju dječju praktičnu sposobnost i maštu . jednostavan za upotrebu, kotrljanje na tijestu i hrani, može napraviti i uraditi lijepe kolačiće uzorke, peciva, pica, fudge, pite, pečenje. Ovaj kotrljač jedan je od bitnih alata za bilo koju kuhinju. Neprezivno pretvorite normalno testo i pecivo u prelijepe umjetničke umjetnike bez istezanja, kidanja ili prenapojavanja. Postoje 2 obrasca za odabir iz uzorka cvijećeg vinove loze i uzorka cvijeta ruže.