Frcolor Watch Silikonski opseg podesivi pojasevi pojasevi pojasevi trake Dekorativni podaci jednostavno
  • Nedavno

Frcolor Watch Silikonski opseg podesivi pojasevi pojasevi pojasevi trake Dekorativni podaci jednostavno

KM 2.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Opis
Modni dizajn, lagana i izdržljiva, ne smanjuje samo težinu, već i poboljšava propusnost. Premium poda buban silikonski materijali, prilagođeni koži i sigurnost, osjećate se ugodnije, savršeno za sportsko trošenje. Prikladno i uživajte u njemu vrlo za vaše vrijeme vježbanja. funkcije
. -Materijal : silikon, aluminijska legura
. -High-graciozni materijali i dobro zanatstvo osiguravaju njegovu izdržljivost i praktičnost. -Razina dizajna čini jednostavnom metodom instalacije, štedeći vrijeme i trud. -Ovo remen ima podesivi dizajn, koji donosi veliku pogodnost za naše nošenje. -The watch strap made of silicone and aluminum alloy attachment can make your watch more elegant. -Ovo casual remen je pogodan poklon za prijatelje na Noć vještica, zahvalnosti i Božić.
1 x silikonski sat. Visokim materijalima i dobrom zanatstvu osiguravaju njegovu izdržljivost i praktičnost. Obožni dizajn čini jednostavnom instalacijskom metodom, štedeći vrijeme i trud. Ovaj remen ima podesivi dizajn, koji donosi veliku pogodnost našim nošenjem. od silikonskog i aluminijskog legura privitka može učiniti vaš sat elegantniji. Ovaj povremeni remen je pogodan poklon za prijatelje na Noć vještica, zahvalnosti i Božić.