Prah umjetnosti za nokte, telo fluorescentni prah siguran za festivale za lažne nokte za zabavu
  • Nedavno

Prah umjetnosti za nokte, telo fluorescentni prah siguran za festivale za lažne nokte za zabavu

KM 4.29

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Prašak za nokte, telo fluorescentni prah za festivale za lažne nokte za zabavu
Specifikacija :
stanje : 100% potpuno nova vrsta predmeta : nokti Svjetlosni prah - neto sadržaj : 1g x 12pcs - Boja proizvoda : 12 boja
Kako se koristi : Otvoreno za upotrebu, ako je vrijeme skladištenja predugo, a padavine se dobro promiješajte prije upotrebe Koristite malu ravnu četku za prijavu na objekt i primijenite ga tri puta. Stroj se pravilo ravnomjerno, a vrijeme i debljina premaza treba povećati na razinu. Ako se koristi u velikom području, može se razrijediti odgovarajućim vodom i raspršiti se direktno zračnim čekom.
Lista paketa :
12 x svjetlosni puder < BR> Siguran, bez hemijskog mirisa, ekološki i bez zagađenja, visokoj temperaturnom otporu, možete ga koristiti sa samopouzdanjem. Svijetlo svjetlosni prah, može biti blistav i lijepim, pružajući fantastičan izgled za nokte. Može se koristiti za stvarne nokte i lažne nokte, idealne za zabave, festivale i kostime, stvarajući jedinstvene dizajne boje tijela, itd. Jedinstvena disperzija, velika koncentracija, jednostavan za nokte, učinite svoj nokat svijetlim i osjetljivim. 12 boja svjetlosne snage dostupne su za upotrebu, ispunjavaju vaše različite potrebe, pogodne za kućnu i profesionalnu upotrebu.