PluokvZR bežična noćna svjetlost PIR pokreta senzor Noćna svjetiljka za energetsku noćnu svjetiljku za energetsku lampicu
  • Nedavno

PluokvZR bežična noćna svjetlost PIR pokreta senzor Noćna svjetiljka za energetsku noćnu svjetiljku

KM 12.62

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Detaljan opis :
Materijal : PC
Boja : Bijela svjetlost, toplo svjetlo
Veličina : 8 * 8 * 25cm
Prekidač : Induktivni prekidač < BR /> Napajanje : 3 AAA baterije (nije uključeno)
Opseg glavnog aplikacije : hodnici, hodnici, hotelske sobe, hotelski lobiji, kućni mesta
Napomena :
1. Zbog razlike između različitih monitora, slika možda ne odražava stvarnu boju predmeta. Molimo vas da dopustite neznatna razlika u dimenziji zbog različitih ručnih mjerenja. Hvala na razumijevanju. Lista dijelova :
3 * LED svjetlo
3 * magnet
[automatski senzor] : kada kretanje Otkriva se u blizini, automatski će se aktivirati (samo u mraku), a zatim se isključiti nakon 20 sekundi za produženje vijek trajanja baterije. Ova noćna svjetlost je vrlo pogodna za upotrebu u hodnicima, stubištu i u zatvorenom prostoru. Bez traženja prekidača . [Ljepljiva magnetska] Baza senzora u zatvorenom svjetlu može se lako pretaknuti na bilo kojoj metalnoj površini. Sadrži super jaku 3 M dvostranu vrpcu, samo ga ogulite i zalijepite na bilo koju površinu. Magnetni dizajn noćnog svjetla čini ga prenosivijim. [Soft LED svjetla] : Noćna lampica je opremljena LED-u koji štede energiju za pružanje ultra svijetle i dugotrajnog osvjetljenja, a instalirani dnevni senzor osigurava samo svjetlost radi u mraku.