Jedno otvaranje Donje rublje za skladištenje Split soba BO Sortiranje velike kabine za crtežu kapaciteta
  • Nedavno

Jedno otvaranje Donje rublje za skladištenje Split soba BO Sortiranje velike kabine za crtežu kapaciteta

KM 6.43

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Kutija za odlaganje donjeg rublja - Ovaj spremnik izrađen je izdržljivom tkaninom, jednostavan za čišćenje Čišćenje i organizovanje vaše kuće nikada nije bio lak posao!
. Ali riješiti se nereda i stavljanja stvari na odgovarajuće mjesto učinit će vaš dom bolje, a osjećate se bolje. Kolika je velika kutija za odlaganje? Šta mogu pohraniti u njemu?
. Dimenzija svakog spremnika je velika. Savršeno je za pohranu predmeta u rasponu od dječije odjeće, donjeg rublja, čarapa, grudnjaka, gamak, dukseva do igračaka, malih zapisa ili albuma itd. Dolazi dobro kod kuće, u uredu, pa čak i rasadnicima!
. Specifikacija
. Materijal : netkane tkanine
. Boja : siva / bež / ruža crvena
. Uzorak : pune boje
. Funkcija : Skladištenje
. Priklapa se za : igračka, odjeću, alat, donje rublje
. Veličina : 6/7/8 / 24 Sobe
. Prijateljski savjeti
. Ako je vrijeme loše ili dođe do prirodne katastrofe, proizvod neće isporučiti na vrijeme. Nadam se da mi oprostite. Ako proizvod ima bilo kakvih problema sa kvalitetom, slobodno nas kontaktirajte, pomoći ćemo vam da problem riješite što je brže moguće. Lista paketa : 1 * kutija Snažna i izdržljiva vlakna : Naš prostor za odlaganje izrađen je od netkanih tkanina, bez osebujnog mirisa. Ova kutija za odlaganje tkanine ima ojačanu strukturu i tkanina je jaka da udovolji vašem dugoročnom potrebu za pohranu .