Statua za uskrsnog otoka stila cvjetnih posuda za cvijeće Kućni dekorativni cvjetni lonac
  • Nedavno

Statua za uskrsnog otoka stila cvjetnih posuda za cvijeće Kućni dekorativni cvjetni lonac

KM 1.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Opis
Ovaj lonac za sadnju izrađen je od premium materijala za dugotrajnu i praktičnu upotrebu. Dizajn glave Uskrsa ostrva je pogodan za sadnju. Pogodan je za balkon, prozoru ili vrtnu upotrebu, s ovim saksijama, vaš će dom biti više živahniji. funkcije
. -Materijal : smola. - Korištenje materijala za smole, izdržljive, pogodne za mnoge vrste sadnje, biljne kulture i tako dalje. - Prekrasan i jedinstven izgled, pun teksture, glatka površina, neće ogrebati vaše ruke. - Može se dati kao poklon vašim prijateljima ili porodicama, rado će ga dobiti. - Proizvod je odličan za unutarnji displej za vrt, dvorište, unutarnju kuću, balkon ukrase. - Može se koristiti kao dobar poklon za domaćinstvo prijateljima, porodicama i ljubavnicima, itd.
Korištenje materijala za smole, izdržljive, za mnoge vrste sadnje, biljne kulture i tako dalje . prekrasan i jedinstven izgled, puna teksture, glatka površina, neće se ogrebati rukama . može se dati kao a Poklon vašim prijateljima ili porodicama, rado će ga dobiti . Proizvod je odličan za zatvoreni zaslon za vrt, dvorište, unutarnji dom, balkon ukrasi.