Globalna litra plastična diplomirana mjerna i miješalica - drži se za pintu - izlijevanje čaša, mjere & mi boja, smola, epoksina, kuhinjski sastojci za kuhanje sastojci za pečenje
  • Nedavno

Globalna litra plastična diplomirana mjerna i miješalica - drži se za pintu - izlijevanje čaša, mjere

KM 12.49

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

TCP Global 5 litara (5000ml) diplomirani mjernu mjere (paket od 3) - drži 5 kvadrata 1,25 galona - izlivanje, mjeri i miksela boja, smola, epoksidno, kuhinjski sastojci za kuhanje Jednostavan za korištenje laganih bacača koji čine miješanje, mjerenje i izlijevanje nereda!
paket od 3 - 5 litara (5000 ml) čvrsta mjerenje plastike i Pilevi za miješanje šalice Svaki bacač drži preko 1-1 / 4 galona (5 kvadrata) sa kapacitetom od 200 tečnosti. Pitcherovo stavljanje i pohranjuje lako zbog dizajna izljeva i otvorenih ručka. Prikladan jasni mjerni bacari koji su podigli ispisane diplomirane precizne mjerne vage na njima u metričkim litarima (LTR) i mililitarima (ml) s 2/2 litara i 100 ml diplomiranih intervala. Odlični su za opću laboratorijsku upotrebu. Ovi snažni debeli plastični bacači su odlični za miješanje, mjerenje i izlijevanje boje, smole, epoksida, mrlja, umjetnosti i zanatske materijale, plus mnogo više. Izdržljiva (PET) plastika ima visoku hemijsku otpornost na širok izbor hemikalija. Napravljen sa BPA-free, polipropilen od polipropilena hrane, tako da su sigurni za direktan kontakt s hranom i za upotrebu u kuhinji za miješanje i mjerenje vlažnog ili suhog sastojka za kuhanje i pečenje. Koristeći stručnjaci i djeca za miješanje, sipati i stvaraju umjetnost, ukusnu hranu i još mnogo toga! Pakovanje litre (500 ml) čvrste pitce za mjerenje i mješavine.