Ventili slavine jezgrena zamjena vrućih hladnih voda Slavina za ventile za dom
  • Nedavno

Ventili slavine jezgrena zamjena vrućih hladnih voda Slavina za ventile za dom

KM 6.50

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Molimo Vas, primijetito da se ovaj predmet prodaje bez pada na Joybuy Marketplace Ovaj je jezgra za brzo otvorena ventila, uglavnom izrađena od visoke performanse plastične i bakrene materijala, efikasne i izdržljive, dobre teksture, nije lako oštetiti i mogu se koristiti za dugoročno. Dizajn je razumna i metoda upotrebe je jednostavna, što može donijeti praktičnost zamijeniti stare ili slomljene ventile slavine. Karakteristike
. - Materijal : plastika, bakar. - Veličina : 4,20x2. - Izdržljivi jezgro jezgra lako je instalirati, jednostavno za rad, pružajući vam ogromnu udobnost. - Fino izrada i dizajn kreativnog izgleda osigurat će njegovu popularnost i praktičnost. - Ovaj alat za zamjenu ventila slavina jednostavan je za upotrebu, zapečati dobro, sprečava slavinu od curenja. - Thezes slavine ventila Osnovna oprema Spremite potrebu da biste ponovo promijenili slavinu, čineći svoj život lakšim. - Izrađen je od dobrog materijala, izdržljivog i otpornosti na habanje, odlično i odlično, služeći dugo vremena.
4 x ventili za slavine. Izdržljiva je osnovna ventila jednostavna za instalaciju, jednostavna za rad, pružajući vam ogromnu udobnost. Fino izrada i kreativni izgled dizajn osigurat će njegovu popularnost i praktičnost. Ovaj zamjenski alat za slavine za slavine jednostavan je za korištenje, dobro zapečati slavinu, sprečava puštanje slavine.