Bez obručnih modnih kože za muškarce - 48 elastične podesive kaiševe 1 - y nazad s metalnim kukama
  • Nedavno

Bez obručnih modnih kože za muškarce - 48 elastične podesive kaiševe 1 - y nazad s metalnim kukama

KM 2.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

" Bez bezurađevine nudi ove izdržljive i vječni Y oblik kože od kože, suspender za sve uzraste Samo odaberite pravu boju ili dizajn najprikladnije za vaš ormar i vi ćete biti oduševljeni vašim Profesionalni izgled i više neće biti smetao onim padajućim hlačama. Ovi su vešari na kvalitetu čvrsti i praktični za svakodnevnu upotrebu i za posebne prilike.
Ovi široki muški večevi za muškarce lako se podesivaju na vašu savršenu dužinu, a osiguravajući vam savršenim držanjem za cijeli dan
< Br>
-quality
Naši proizvodi izrađeni su samo najboljim materijalima, anti-hrđe metalom, od jakih kukica, izdržljive elastike u raznim bojama i kožom zakrpa za taj dodatni dodir.
-Prektni izgled
Ovi besprijekorni modni muškarci suspenderi zakupit će vam u bilo kojem prilikom, Savršeno za svakodnevnu upotrebu, rad, datum,
Vjenčanje, plesna grupa, školski bend, hor ili orkestar. Izbor je vaš samo ga kupite i uživajte u višem prigodama.
-proizvod detalja
Naši zagrade su širine 1 inča i nazad nazad, oni se nalaze do 48 inča za sve starosne nošenje . Svaki muški suspendovi dolazi pojedinačno umotano za najsavršeniji izgled. "Stil i dizajn : Ovi Y. OVDJE TEKUĆE dizajnerski suspenziji dolaze sa 3 izdržljive čvrste kuke i dodali kožni nazad za taj klasični izgled : Ovi su vešari napravljeni Uz najozbinije podesive elastike, tako da možete nositi ove svakodnevno bez ikakve nelagode.