Angel Doll Privjesak za viseće ukrase × Božićni zanatski ukrasi za Xmas Day Day Day
  • Nedavno

Angel Doll Privjesak za viseće ukrase × Božićni zanatski ukrasi za Xmas Day Day Day

KM 8.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Angel Doll Privjesak viseći ukrasi 7 × 3,5 inča Božićni zanat ukrasi za Xmas Day Day Pokloni
Karakteristike : Paket sadrži : 1 kom
Slatka veličina. Svaka mjeri 7 inča visine × 3,5 inča u širini. Boja u svijetloživoj ružičastoj boji. Slatki poklon za bilo kakva božićna stabla ili dječje sobe zid.
Plish Design & Premium materijal. Plišane viseće lutke izrađene su od plišanog materijala koji je zdravstveni y, gladak i otporan na habanje t. Možete ga koristiti i u sljedećoj godini.
Jednostavno objesiti. Na vrhu lutke nalazi se vrpca. Tako da možete objesiti ove božićne zateme ELVE s bilo gdje koje želite objesiti.
Savršeni poklon i ukrasi. Pogodno za ukrašavanje dizajna božićnih i sobe. Lijep dekor za božićno drvce, vrata, zid, noćni dio i tako dalje. A anđeli predstavljaju dobre i prekrasne želje. Dobar izbor za dječje poklone.
Paket sadrži : 1 kom lutku.
Početna nužnost i takođe ukras za Božić, povećajte atmosferu festivala. Zabavni pokloni za prijatelje ili porodicu. Idealno za sofe, kafiće, biblioteke, knjižare, zabave, klubove. Savršeno za ukrašavanje dnevnog boravka ili spavaće sobe kako bi se uskladili drugačiji stil ukrasa. Pogodno za ured ili dom.