Božićne zavjese Tieback kopče Božićni snjegović Elk zavjese za zavjese
  • Nedavno

Božićne zavjese Tieback kopče Božićni snjegović Elk zavjese za zavjese

KM 8.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Opis
To su i praktične i ukrasne kopče za zavjese, izrađene od sigurnih materijala tkanine koji će trajati dugo i pružiti bolju uslugu za vaš dom. Pruža lakši način da osigurate svoje zavjese, štedeći vam vrijeme i trud. Usvojite božićnu temu, crtani snjegović i ELK dizajn, podudarajte se s raznim stilom za uređenje doma, dodajte ljepšu u svoju sobu. Učinite svoj Božić detaljnije. funkcije
. -Kolor : Kao što je prikazano
. -Materijal : tkanine PP ispunjeni pamuk
. - Siguran materijal tkanine i dobra izrada osiguravaju izdržljivost i praktičnost ovih pukica za zavjese. - Izvana crtani snjegović i eksterijer ELK, sa božićnom temom, može dodati više svečane atmosfere i slatkoće u vašu sobu. - Praktični dizajn koji dobro drži zavjese, činevši vaš svakodnevni život prikladnijim tokom osvjetljavanja vaše sobe. - Kao najbolji izbor poklona za prijatelje, porodičnu kuću ili božić, podijelite više srećne s njima i voljet će ovaj praktični poklon. - Klasični božićni elementi, pogodan za kućni dekoracija zavjesa, donose vam bolji vizualni užitak.
1 x Snjegović zavjesa kopča 1 x Elk kopča za zavjese. Sigurni materijal tkanine i dobra izrada osiguravaju izdržljivost i praktičnost ovih zavjesa. , čineći vaš svakodnevni život prikladnijim tokom osvjetljavanja vaše sobe .