Bijela DIY slikanje jednorog igračaka Jezimati jednorog figurice Dječja umjetnička igračka
  • Nedavno

Bijela DIY slikanje jednorog igračaka Jezimati jednorog figurice Dječja umjetnička igračka

KM 10.99

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Opis
Bijeli jednorožni modeli izrađeni su od plastičnog materijala, visokokvalitetnog i izdržljivog. Odličan dodatak dječjim umjetničkim umjetnostima i zanatskim skupovima, kao i sjajno za skulpture ili slike. Lako se slikaju i lako rade! Takođe, možete ga dati svojoj porodici i prijateljima. I oni će im se svideti. funkcije
. - Boja : bijeli. - Materijal : plastika. - Veličina : 7.00x2,00 cm / 2,75x2,75x0,79 inča. - Napravljen od visokokvalitetnog plastičnog materijala, izdržljivog i praktičnog za dugotrajnu upotrebu. - Djeca mogu obojati plijesni ili dodati uljepšavanje na njemu kako bi izgledalo jedinstveno i privlačno. - Jednorog oblikovan je divan, možete koristiti svoju maštu i kreativnost da biste napravili različite ukrase. - Izvrsno za njihov razvoj kreativnosti u međuvremenu, imaju veliku zabavu. Roditelji ih mogu pratiti ili slobodno raditi svoj rad. - Naš diy dinosaurus slikarski kalup predivan je da bi ga učinila savršenim poklonom koji će djeca sigurno voljeti u svim prilikama.
Izrađen od visokokvalitetnog plastičnog materijala, izdržljivog i praktičnog za dugotrajnu upotrebu . djeca mogu slikati Kalup ili dodajte uljepšavanje na njemu kako bi izgledalo jedinstveno i ulova očiju .