6. FT Božićni vilin Garland Flocked Snowflake Božićni ukrasi Tinsel Garland za božićno drvce Xmas party party dekor vjenčanja
  • Nedavno

6. FT Božićni vilin Garland Flocked Snowflake Božićni ukrasi Tinsel Garland za božićno drvce Xmas party

KM 56.99

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Božićni vilin Garland, bijeli pahuljište Garland Dekoracija Classic Party Supplies Značajke :
. - Veliki kvalitet, može se dugo koristiti. - Ovaj božićni vilin Garland sigurno će impresionirati vaše susjede i donijeti mnogo komplimenata za vas. - Možete udvostručiti vijenke gore i oni će biti zapleteni jedni s drugima. Ili dodajte svjetla, vrpcu i nekoliko mini ukrasa. Oni će izgledati vrlo slatko. - Listovi u transportnom procesu mogu se spljoštiti. Jednom iz kutije, sve što trebate učiniti je oblikovati ga i isprštiti igle da ga daju širinu i gledaju kako želite. Specifikacija :
. Materijal : kućni ljubimac
. Boja : bijela
. Veličina :
. Dužina : 5,5cm / 18ft
. Stil : Classic
. Prikladna sezona : sve sezone
. Primjena prilika : u zatvorenom prostoru na otvorenom. 1 x Garland
. Ako proizvod ima bilo kakvih problema sa kvalitetom, slobodno nas kontaktirajte, pomoći ćemo vam da problem riješite što je brže moguće. Materijal : izrađen od visokokvalitetnog kućnog ljubimca. Garland je ekološki prihvatljiv, netoksičan i bez mirisa. Meka tekstura kako bi se izbjegla razdražljivost prilikom dodira . Veličina : Dužina : 2m / 6,56ft. Božićni vilin Garland je fleksibilan, može se objesiti na zidovima, vratima, prozorima, biljkama direktno, ne trebaju drugi alati .