Guriva za vrata automobila Orušiti gumenu zaštitu za brtvljenje
  • Nedavno

Guriva za vrata automobila Orušiti gumenu zaštitu za brtvljenje

KM 5.97

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Molimo Vas, primijetito da se ova stavka prodaje bez paleta od Joybuy Marketplace-a
. Na metalu za auto tela između vrata automobila i automobila automobila. Na vanjskom za vrata automobila i još mnogo toga. Sprečavaju curenja, praznine i vibracije. Sprečite curenje klima uređaja za izlazak. Sprečite ulazak prašine, vazduha i kišne vode. Pokrijte metalne ivice u i dom. Zaštitite vanjska vrata automobila iz sukoba na zidovima ili drugim automobilima. funkcije
. - Boja : ružičasta. - Materijal : PVC i željezo. - Veličina : 1000,00 x 0,80 x 1,00cm / 393,00 x 0,31 x 0,39 inča. - Ova obrežite da se koriste za pokrivanje metalnih ivica za otvore, ormare, ploče, kamp prikolice, prikolicu itd. - Proizvod se može odoljeti niskom temperaturom i visokim temperaturama, dok sadrže vlagu i sunčevu svjetlost. - Gumena brtva za vrata je gumena brtvena traka. Zaptiva jaz između vrata automobila i auto-tijela. - Odličan zvučni otpor i otpornost na prašinu. Dobra adheptivnost i izdržljivost. - Automobilska traka za lijepljenje automobila Lako za ugradnju jednostavno očistite područje i pritisnite ovu brtvu na mjesto instalacije.
1 x brtvena traka. Ova izrezava da se koristi za pokrivanje metalnih ivica za izleže, ormare, ploče, kamp prikolice, prikolice itd.