Hemoton Halloween Pokloni Spider bundeve Ghost Slap narukvice
  • Nedavno

Hemoton Halloween Pokloni Spider bundeve Ghost Slap narukvice

KM 5.62

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Opis
Ovo je skup narukvice za Halloween, koji su izrađeni od visokokvalitetnih materijala, izdržljivih i mogu se koristiti duže vrijeme. Pumpkin, pauk i uzorci duhova čine ove narukvice lijepe i jezive. Ove narukvice uzoraka su izdržljiva, lagana težina, jednostavna za nošenje, jednostavna za nošenje i odgovarati vašoj odjeći. funkcije
. -Kolor : Različita boja. -Materijal : plišani. -Size : O 24.00cm / 9,63x1. - Visokokvalitetni crni Spider dizajn donosi izvrsno iskustvo. - Ove narukvice šatora su izdržljiva, lagana težina, jednostavna za nošenje, lako se nositi i podudarati s vašom odjećom. - Nije lako ogrebati kožu, klasični oblik i oni su u skladu sa strukturom ljudskog zgloba. - Bundev, pauk i uzorci duhova čine ove narukvice lijepe i jezive. - Moderan broš i šamar narukvica su odlični za Noć vještica i igra uloga. Nije lako ogrebati kožu, klasičan oblik može udovoljiti vašim potrebama.
Visokokvalitetni crni pauk dizajn donosi izvrsno iskustvo . Ove narukvice šalje su izdržljiva, lagana težina, jednostavna za nošenje. Nije lako ogrebati kožu, klasični oblik i oni su u skladu sa strukturom ljudskog zgloba . Bundev, pauk i duhovi čine ove narukvice lijepe i jezive narukvice su odlične za Noć vještica i Igra uloga.