Stupanj brave za vrata Svjetlosni klizni zasun vrata Zaključavanje jakih zasuna od legure cinka Zaštititi zaključavanje vrata privatnosti za kupaonicu vrt garaža vrata
  • Nedavno

Stupanj brave za vrata Svjetlosni klizni zasun vrata Zaključavanje jakih zasuna od legure cinka Zaštititi

KM 6.50

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Popis dijelova :
1x brava za vrata
4x vijci
Istaknite Opis :
[Svjetlosni dizajn] Brava za vrata kola prihvaća svjetlosni dizajn, tako da možete jasno vidjeti položaj brave na vratima noću To treba apsorbirati sunčevu svjetlost na svijetla mjestima, osiguravajući svjetlost u noći.
[Premium materijal] Klizna vrata za kvarcu izrađena je od legure cinka, a mat crna obrada, a antioksidanta, hrđa i Otporan na koroziju, nije lako slomiti i deformirati, jake i izdržljive.
[Sigurnost i privatnost] Zasuna vijka vrata neće automatski otključati zbog prisilnog unosa izvan vrata. Zaključavanje može pružiti dodatnu sigurnost, sigurnost i privatnost, čak i ako drugi imaju ključ, ne mogu ući kada se ova brava instalira.
[Jednostavno za instalaciju] Blokada vrata za kolu dolazi sa vijcima, tako da ga možete lako i brzo instalirati. Molimo obratite pažnju na udaljenost rotacijske kartice, ako je udaljenost pogrešna, neće raditi pravilno.
[Široka primjena] kopča zasuna pogodna je za većinu kliznih vrata, vrata, prozora, prozora, prozora, prozora, Ormarići, široko korišteni u spavaćim sobama, baštenima, kupaonicama, kuhinjama, kancelarijama, hotelima itd. Može otkriti neželjene goste i zaštititi vašu sigurnost.
Detaljan opis :
Naziv proizvoda : Barn Zaključavanje vrata
Da li se brinete o kućnim ljubimcima ili malim dijelom otvaranja vrata slučajno? Da li se brinete za nepozvane ljude koji ulaze u vašu kuću i povrijede svoju djecu ili kućne ljubimce? Naša brava od vrata mogu držati podalje sa svim nepozvanim ljudima da zaštite vašu porodicu.